Top

Winkelstellingen

Als u als ondernemer stellingen wilt (her)plaatsen in uw winkel, is sfeer een belangrijk aspect. U wilt niet alleen een bepaalde uitstraling neerzetten met de stellingen, maar er ook voor zorgen dat uw klanten zich op hun gemak voelen bij een winkelbezoek. Niet alleen het uiterlijk van de winkel is daarbij belangrijk, maar ook de indeling: de klant moet alles gemakkelijk kunnen vinden en de indeling moet logisch en overzichtelijk zijn. Dit zijn allemaal zaken die uw aandacht verdienen als u aan de slag gaat met het plaatsen van stellingen in uw winkel. QuickRack helpt u daar graag bij.

Waar in de winkel kunt u de stellingen bijvoorbeeld het beste plaatsen? Waar zouden stellingen moeten staan ten opzichte van onder andere de balie? En op welke manier kunt u het beste het assortiment in de schappen verdelen? Met de jarenlange ervaring van QuickRack komen we tot de beste oplossingen. De betaalbare stellingen uit onze collectie voegen veel warmte en sfeer toe aan uw winkel.

Volgens onderzoek kan een winkelinrichting met stellingen van natuurlijke materialen de omzet verhogen tot 40%. Het is daarom belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan ieder type winkelinrichting en de stellingen die daar het beste bij passen. Hieronder is te zien welke typen QuickRack winkelstellingen het best passen bij verschillende soorten winkels.

Winkelinrichting met flair en sfeer

Houten stellingen

Rangerek

rangerek archiefstellingen

Brumorek

wijnrekken van hout

Combirek

combirek winkelinrichting

Scafforek

scafforek houten stelling

Metalen stellingen

Novarek

novarek magazijnstellingen

Low budget stellingen

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

;