Top

Stellingkasten

Metalen legbordstellingen en houten stellingen: daarin is QuickRack gespecialiseerd. Onze stellingen zijn heel geschikt als u een winkel, magazijn, archief, kantoor, school of beursstand wilt inrichten. Maar u kunt ook bij QuickRack terecht als u een boeken- of kledingkast wilt inrichten.

U kunt de stellingkasten dus voor verschillenden doelen gebruiken. QuickRack biedt niet alleen kwaliteit: onze stellingen zijn ook nog eens erg praktisch in gebruik! Alle types bestaan namelijk uit losse onderdelen die verplaatsbaar zijn. Daardoor kunt u onze stellingkasten altijd uitbreiden als dat nodig is.

Houten stellingkasten

Brumorek

wijnrekken van hout

Combirek

combirek winkelinrichting

Archos

archos houten stellingen

Vinorek

vinorek wijnstellingen

Rangerek

rangerek houten stellingen

Eurorek

eurorek magazijnstellingen

Scafforek

scafforek houten stelling

Metalen stellingkasten

Novarek

novarek magazijnstellingen

Handyrek

handyrek houten stellingen

Brevarek

stellingen brevarek

Op zoek naar degelijke en betrouwbare stellingkasten?

QuickRack biedt u legbordstellingen in hout en metaal aan.

Wij hebben houten stellingkasten in maar liefst zes verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij vast en zeker een stellingkast bij die past bij uw budget.
De low budget stellingsystemen van QuickRack hebben een basic principe met legborden en staanders. Deze zijn in verschillende hoogtes en dieptes verkrijgbaar. Op deze manier kunt u uw archief, magazijn of opbergruimte efficiënt inrichten met weinig ruimteverlies.

Combirek stellingen en Brumorek stellingen worden veel gebruikt bij winkelinrichting en schoolinrichting. QuickRack heeft al vele reformwinkels en slijterijen voorzien van een prachtige ambachtelijke inrichting met natuurlijk materiaal. De stellingen worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout waarbij kwaliteit gegarandeerd is tegen een goede prijs.

Laat u eens verrassen door onze scherpe prijsstelling van onze houten stellingkasten!

 

Het metalen stellingsysteem Novarek is ook een praktisch programma. Deze metalen stellingkasten bieden wij aan vanaf een hoogte van 200 cm. tot aan zelfs 500 cm. hoogte. De gewenste diepte van de stellingkast varieert naar eigen inzicht van 20 tot 100 cm.

Het thermisch verzinkte metaal geeft de stellingenkasten een mooie industriële uitstraling, waarbij duurzaamheid uiterst belangrijk is. Door de hoge draagkracht van de legborden kunt hier decennia lang plezier van hebben!

Bovendien kunnen we het metalen legbordstellingen systeem aanbieden met diverse accessoires als vakverdeling, confectiestangen, verdeelschotjes, etc.

U hoeft niet verder te zoeken; de prijs zal u zeker niet tegenvallen!

 

QuickRack BV is een groothandel en producent van metalen en houten stellingen. Wij onderzoeken, samen met u als klant, welk systeem het best bij uw wensen past. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het zoeken naar de juiste oplossing die geschikt is om ieder logistiek probleem adequaat op te lossen. Zoekt u naar een winkelinrichting; ook hiervoor kunnen wij een geschikt systeem aanbieden. Vraag daarvoor naar de gespecialiseerde mogelijkheden.

Houten winkelinrichting, houten slijterijinrichting of opslagsystemen; QuickRack heeft voor u de oplossing in huis.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

;