Top

QuickRack stellingen

Brumorek

wijnrekken van hout

Combirek

combirek winkelinrichting

Archos

archos houten stellingen

Vinorek

vinorek wijnstellingen

Rangerek

rangerek houten stellingen

Eurorek

eurorek magazijnstellingen

Scafforek

scafforek houten stelling

Novarek

novarek magazijnstellingen

Handyrek

handyrek houten stellingen

Brevarek

stellingen brevarek

QuickRack is gespecialiseerd in houten en metalen stellingen. Als producent en groothandel is QuickRack de grootste leverancier van houten stellingen in Europa geworden. Wij denken graag mee met onze klant; deze service is een voorname peiler onder ons succes. Wij kiezen samen met u voor een goede inrichting voor uw winkel, archief, magazijn of kantoor. Wij hebben meerdere stellingsystemen in ons ruime assortiment. Zo is er altijd een systeem dat aansluit op uw wensen.

Houten stellingen

QuickRack heeft een uitgebreid assortiment aan houten stellingen en rekken. Wij bieden de volgende soorten stellingen: Brumorek, Combirek, Archos, Vinorek, Rangerek, Eurorek en Scafforek. Onze houten stellingen worden gemaakt van uiteenlopende houtsoorten en kwaliteiten. Waaronder B-kwaliteit hout met een lage prijs tot ecologisch verantwoord FCS hout. Het laag geprijsde hout is overigens wel van een kwalitatief goed niveau en in de praktijk is het verschil tussen de houtsoorten nauwelijks zichtbaar, hoewel de kenner het absoluut wel zal zien. QuickRack denkt graag met u mee om te bepalen welke soort stelling het beste bij u past. U kunt uw gewenste stelling voor verschillende doeleinden gebruiken, denk aan een stelling voor in uw winkel, magazijn, archief, kantoor of misschien voor opslag thuis. Onze houten stellingen zijn veelzijdig en bieden u veel mogelijkheden qua afmetingen en diepte. Ook zijn onze houten stellingen makkelijk uit te breiden, zo kan u er altijd in een later stadium een segment aan toevoegen of legplanken op een andere hoogte indelen.

Metalen stellingen

QuickRack biedt naast houten stellingen ook metalen stellingen aan. De metalen stellingen die wij aanbieden zijn: Novarek, Handyrek en Brevarek. Onze stellingen zijn sterk en door hun maximaal draagvermogen uiterst geschikt voor bijvoorbeeld in een magazijn of archief. De ruimte van uw magazijn is kostbaar, daarom wilt u uw magazijn natuurlijk zo effectief en functioneel mogelijk inrichten. Dit alles het liefst voor zo weinig mogelijk geld. Hiervoor zijn het Brevarek en het Novarek uiterst geschikt. Veel ruimte voor weinig geld. Het Handyrek is minder industrieel en meer geschikt voor kleinere ruimtes zoals kantoren of klaslokalen. Uw Handyrek is eenvoudig uit te breiden met aanbouwrekken. Zo kan uw stelling meegroeien met uw bedrijf.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

;