Top

Houten stellingen

Brumorek

wijnrekken van hout

Combirek

combirek winkelinrichting

Archos

archos houten stellingen

Vinorek

vinorek wijnstellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout

Rangerek

rangerek stellingen

Scafforek

scafforek houten stelling

QuickRack is de Europese specialist op het gebied van houten stellingen. Als producent/groothandel zijn wij de grootste leverancier als het gaat om houten stellingen. Wij bekijken graag met de klant de opties om zo de beste houten stelling te kiezen. Wij bieden verschillende soorten stellingen van verschillende houtsoorten. Hieronder onze verschillende houten rekken op een rijtje:

Brumorek
Brumorek is overgenomen van het Bruynzeel imperium uit Zaandam en is het voormalige Bruynzeel Monta systeem. Vooral bekend als ‘Bruynzeel stelling’. Deze houten stelling is gemaakt van Scandinavisch vurenhout en wordt in Nederland geproduceerd. Brumorek wordt veel toegepast in slijterijen, wijnwinkel, en reformzaken, waarbij zelfs een winkel is uitgeroepen ‘wijnwinkel van het jaar’.

Combirek
Net als Brumorek is zijn de Combirek stellingen gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout. Combirek staat bekend om zijn flexibiliteit. Uw ruimte wordt door Combirek optimaal benut en geeft u jarenlang gebruiksgemak. Door het pengat verbindingssysteem is het makkelijk uw houten stelling te monteren of te demonteren.

Archos
Eerder werd Archos gemaakt van het afvalhout van het toenmalige Bruynzeel Monta systeem. Tegenwoordig is het gemaakt van B-kwaliteit hout. Het verschil is nauwelijks te zien, tenzij je een echte kenner bent. Het stellingsysteem bestaat uit zijstukken en legplanken, net als bij Brumorek. De montage is erg eenvoudig door het vernuftige systeem van de beugels.

Vinorek
Vinorek, ook wel bekend als Wintower, is een goede keus voor in uw wijnkelder. U kunt uw MDF-houten stelling gemakkelijk in elkaar zetten door het handige systeem. Het systeem werkt met leggers en groeven om de 2 cm. Zo kunt u zelf kiezen hoe hoog de leggers in het geplaatst moeten worden. Door het plaatsen van de wijnrekregel liggen uw wijnflessen veilig en stabiel.

Eurorek
De onderdelen van Eurorek zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout. Oost-Europees vurenhout is over het algemeen qua structuur wat wilder dan Scandinavisch vurenhout. Eurorek is ons goedkoopste systeem. Dit systeem kenmerkt zich door een handig pengat verbindingssysteem.

Rangerek
De vierde en laatste stelling in het assortiment dat gemaakt wordt van Scandinavisch vurenhout. En de derde in de lijst die het pengat verbindingssysteem gebruikt. Rangerek is bekend door zijn hogere draagkracht per legbord. Een stevige constructie biedt u veel mogelijkheden om zware onderdelen op te bergen.

Scafforek
De nieuwste in het assortiment is Scafforek. Deze legborden van deze houten stelling zijn gemaakt van gebruikt steigerhout en ontworpen door QuickRack. Doordat deze houten stelling hoofdzakelijk is gemaakt van gebruikte steigerplanken is hij erg milieuvriendelijk, en ook erg sterk. De staanders worden in zwart gebeitst, maar andere kleuren zijn ook mogelijk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

;